Yhdistyshakemisto

Ilmoittaudu vastuuhenkilöksi

Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi vastuuhenkilöksi.

Et ole kirjautunut sisään. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy. Rekisteröidyttyäsi lähetämme sähköpostiisi aktivointi-linkin.

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Loimaan Eläkkeensaajat ry

Loimaan Eläkkeensaajat ry
Puheenjohtaja Veikko Ruohonen
Yhdistyksemme tarkoituksena on koota jäsenet koolle eri tilaisuuksiin keskustelemaan, harrastamaan ja viihtymään Loimaan Eläkkeensaajat ry:n kokoontumispaikkana on Nuorisotalo. Säännöllisiä kokoontumisaikoja on seuraavasti: keskiviikkoisin laulupiiri klo 11.00 ja boccia samoin keskiviikkoisin klo 12.30. Joko muistipiiri tai kirjallisuus- ja keskustelupiiri torstaisin klo 11.30 ja kerho klo 13.00.

Kuntopiiri kokoontuu tarvittaessa maanantaisin. Vetäjänä Keijo Nurmi. Luontoretkiä, lenkkeilyä, hiihtoa ym.

Torstaikerhoihin pyritään saamaan eri alojen asiantuntijoita puhumaan jäsenistöä kiinnostavista asioista ja lisäksi kerholaisilla on tilaisuus esittää omaa ohjelmaa - laulua, soittoa, lausuntaa, sketsejä ym. Lisäksi käymme yhdessä teatterissa, konserteissa, risteilyillä, muilla retkillä jne. Viikoittain ilmoittelemme kokoontumisistamme Loimaan Lehden Seuratoimintapalstalla. Vuoden 2013 johtokuntaan kuuluvat puheenjohtaja Osmo Nyforsin lisäksi Marjatta Hirvonen, Matti Hollo, Taisto Jaanu, Irja Jokinen, Arja Kallio-Soukainen (sihteeri, jäsenasiat), Seija Karhu(matka-asiat), Aarne Syvänen (varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja) ja Maija Österman.
050 5472907
veikko.ruohonen@gmail.com
Uitontie 1 as 6,
32200 Loimaa